H O M E

Hofman c.s. fiscaal management een kantoor met een missie.

Hofman c.s. fiscaal management is in 1997 door Erwin Hofman opgericht. Na jarenlang als fiscalist werkzaam te zijn geweest bij een grote organisatie, vond hij dat het tijd was geworden om het fiscale vak anders in te richten. Het anders benaderen van de markt, het anders uitoefenen van het vak, het anders adviseren, dat zijn de kenmerken die Hofman c.s. fiscaal management als missie wil uitdragen.

De missie: dichter bij de klant, onafhankelijk fiscaal advies en het tijdig signaleren van vraagstukken, omdat het fiscale recht voortdurend in beweging is. Het inspelen op veranderingen in de samenleving, vraagt alertheid van de fiscalist en dat kunnen de fiscalisten van Hofman c.s. fiscaal management aanbieden. Een scherpe, creatieve geest, waarbij een heldere realiteitszin waarborg staat voor de fiscale adviezen met solide fundamenten.

Dichtbij de klant zijn, soms zelfs in de huid van de klant kruipen om proberen te achterhalen wat de klant beweegt of doet bewegen.

Een klant is een mens en een mens is emotie.

Onze werkwijze blijkt succesvol. Het kantoor bestaat thans uit zeven medewerkers, die met veel plezier en daadkracht werken. Met een bewust kleinschalige, maar professionele opzet van ons kantoor willen wij met onze diensten aansluiten bij de interesse van onze klanten naar één vast contact, door persoonlijk aandacht te geven aan de financiële- en belastingpositie van de klant. Onze klanten variëren van zelfstandig ondernemers en dochtermaatschappijen van (inter)nationale ondernemingen tot vermogende particulieren en DGA’s. Stuk voor stuk opdrachtgevers die lang bij ons blijven. Veelal dankzij de kennis, ervaring én persoonlijkheid van onze medewerkers en de hechte relatie die zij met hen aangaan. Ook met u?